Sep
03
2009

What’s in your bag?

Ik heb eigelijk altijd een tas bij mij, ja ok wanneer ik uit ga stappen laat ik hem thuis. Maar mijn tas en ik zijn onafscheidelijk. Ik ben ook een beste geek en heb altijd mijn elektronische meuk bij mij. Dus een goede tas om je pruttel in kwijt te kunnen is natuurlijk heel belangrijk.

workspace

Nu volgde ik laatst op een van mijn fav sites een item over wat geeks in hun tas hebben. Buiten de laptop kabels en ander dingen die ze nodig denken te hebben. Viel mij op dat er erg weinig aandacht besteed werd aan de tas zelf. Ik heb altijd een rugtas gehad, maar zins een tijdje heb ik de voorkeur aan een schoudertas. Omdat ik veel met het openbaar vervoer reis, moet ik mijn tas makkelijk kunnen wisselen van positie. Ik kan zo ook makkelijker in mijn tas rommelen. Al lopend om nog de laatste trein te pakken en toch beide handen vrij houden.

Wat vind jij belangrijk? Moet je in een tas veel mee kunnen nemen of moet je alleen het noodzakelijke bij je kunnen dragen om je tas zo compact mogelijk te houden? Wil je alles zo als ik een beetje goed gescheiden houden of flikker je alles in een vak?

Ik heb nu een nieuwe tas, een Eastpak EK205 Parker. Daar heb ik natuurlijk mijn MacBook in met oplader en mijn iPhone USB kabel. Een standaard mini USB kabel van Berklin, altijd handig. Waar ik ook een hekel aan heb is regen, dus een alu Knirps mini paraplu behoort tot mijn standaard uitrusting. En omdat ik aardig veel muziek luister heb ik ook goede oordopjes bij mij. En muziek is zo belangrijk in mijn leven dat ik ook later nog wat wil kunnen horen. Dus heb ik ook altijd op maat gemaakte gehoorbescherming mee. Het grote voordeel is met opmaat gemaakte dopjes, niet zichtbaar zijn voor anderen. Tenzij je iemand hebt die het nodig vind om in je oor te schreeuwen bij een consert wanneer je ze net niet in hebt. Ook heb ik een vulpen, het is niet de meest handige pen voor onderweg om even snel mee te schrijfen. Maar zo als velen van jullie weten ben ik aardig woordblind. Digitaal heb je een chille backspace maar analoog heb ik daar weinig aan. Dus schijf ik met een vulpen lekker langszaam zo kan ik iets langer na denken voor ik een woordje op papier zet.

Wat vinden jullie onontbeerlijk nodig als je de deur uit gaat! Let me know…

Written by in: Toys and gadgets | Tags: ,

2 Comments

  • Mark says:

    extra oplader standaard in de tas, altijd een vork mee, aansteker, zakmes, oordopjes (tegen geluid), oordopjes (voor geluid). altijd iets om te lezen, maakt niet uit was, had eerst ook altijd mn camera bij me, maar dies nu kaduuk

  • Farry says:

    Vork? Grappig ik had altijd een broodmes bij mij! Om mijn broodje te kunnen smeren. Maar helaas dacht oom agent daar anders over… Moest mijn broodmes inleveren.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.