Feb
19
2009

Welkom to the dark side

Het is nu ruim een week geleden dat ik ben overgestapt van het licht naar de duisternis. De macht die ik nu heb is overweldigend, de kracht die ik nu bezit. En vooral de vrijheid die ik nu voel. Het voelt machtig… ik voel mij machtig!

Zo als in voorafgaande post werd gemeld, was ik op zoek naar een nieuwe smartphone. Ik had toen aardig wat toestellen tegen over elkaar gelegd, en hield er toen twee over. Maar echt een keuze kon ik toen niet maken. Wat mij vooral voortdreef in mijn zoektocht was gebruikers gemak. Ik heb al acht jaar smartphones en PDA’s met Windows-Mobile gehad. Dus verstand van het touch screen heb ik wel. En hoewel ik mij er prima mee kon redden, was er altijd weer het gevoel dat het te omslachtig was. Maar er was ook niet wat beters te vinden… Dus eindelijk na acht jaar hoef ik niet meer vage hacks en mod’s te doen. En als je mij een beetje goed kent heb je mij vast wel eens een reset zien doen. Dat was voor mij een vaste gewoonte, ook al was het niet nodig op het eerste gezicht. Maar het kwam geregeld voor dat mijn HTC zij “hallo het is elf uur in de ochtend en je hebt geen gemiste oproepen”. In werkelijkheid was het half drie en had ik 12 gemiste gesprekken en 8 smsjes niet ontvangen. Het resetten is daarom ook erg moeilijk afteleren.

Mijn nieuwe speeltje heeft daar, zegen ze geen last van. En ik moet toegeven dat hij op gebruikers gemak op alle opzichten echt beter is. Hoe makkelijk hij te bedienen is blijkt wel uit het fijt dat ik geen handleiding nodig heb gehad…
Ja ik heb een iPhony gekocht.  _0_

ihone_addicted

Written by in: iPhone | Tags: ,

6 Comments

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.