Nov
06
2007

The ROOF is on FIRE!!!

Afgelopen weekend werd ik tot mijn schrik wakker in een met rook gevulde woonkamer. Ik was pas om 11 uur wakker, en nog slaap dronken ging ik op zoek naar mijn bril. Zo kan ik toch wat meer zien namelijk, eenmaal gevonden kwam ik er tot mijn ontsteltenis achter dat er in het trappenhuis van mijn appartementencomplex band was geweest.
burn1.jpgburn2.jpg
Ik ging op onderzoek uit en vond al snel een zwart geblakerde fiets die voor de meeste stank en rook had gezorgd. Eigenlijk het meest verontrustende was dat ik een deur van een woning bijna door gebrand vond. Dit is nu al de 2e keer dat er in een half jaar tijd brand is gesticht hier. Een beetje geschrokken van dat alles kwam ik een medebewoner tegen die me vertelde wat hij allemaal had mee gekregen van de brand. Op zich was ik wel blij dat er tenminste iemand de brandweer had gebeld, aangezien de brand om 7 uur in de ochtend had gewoed. Ik lag toen nog lekker te dromen.
burn3.jpg
Hij kom mij ook vertellen dat de politie een onderzoek had gestart aangezien zij ook bloed hadden gevonden. WTF?

Ik zelf wil wel weten waarom de brandweer mij niet wakker heeft gemaakt en waarom er geen brandmelders aanwezig zijn in het gebouw. Ook vind ik het raar dat er geen blus middelen zijn. En wie was die dwaas die mij van me leven wilde beroven?

Written by in: All the other shit |

5 Comments

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.