Jul
21
2009

syncing bookmarks

multi-browser-sync

De bedreven internetter gebruikt natuurlijk bookmarks. Het vervelende is dat de meeste internetters meerdere computers hebben en ook nog eens verschillende browsers gebruiken.

IE van Microsoft staat momenteel nog bovenaan in browser wereld. Dat heeft verschillende redenen, maar de meeste gebruiken hem omdat hij al standaard mee geleverd is met je OS. Ik gebruik op mijn desktop Firefox en vroeger ook op mijn Eee pc. Toen heb ik een post gemaakt over Foxmarks. Die je bookmarks synchroniseer tussen beiden. Maar met de komst van mijn MacBook kwam ik in aanraking met Safari. De browser van Apple, het nadeel was dat ik weer overgeleverd was aan missende bookmarks.

Gelukkig is Foxmarks mee gegroeid, omdat niet iedereen bijvoorbeeld de vrijheid heeft om op zijn werk een ander browser te gebruiken. Maar vast zit aan IE en thuis toch liever Safari of FireFox wil gebruiken. Hebben ze niet alleen hun naam veranderd naar Xmarks, maar ook er voor gezorgd dat je nu tussen IE Safari en Firefox al je bookmarks kan synchroniseren. Multi browser sync eindelijk hier heb ik lang op gewacht, ik ben namelijk stiekem Safari gaan waarderen..

Ow en voor ik het vergeet te melden, Xmark kan ook je username en password synchroniseren tussen browsers. Let hier bij wel op, lees de uitleg op de site eerst!

Where is my PIN stored?
Your PIN is stored on your computer in the same place where Firefox stores all your other passwords. Your PIN is never synchronized with your other computers and Xmarks will never cause it to leave your computer. Only you and your computer ever have knowledge of the PIN, Xmarks does not and so we cannot use it to access your passwords.

Xmarks downloaden

Written by in: Computer | Tags: , , ,

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.