Apr
30
2009

SciFi verslaafd

Dames en heren Farry is verslaafd aan scifi, je weet wel die verhalen die een toekomst beeld geven van een mogelijke toekomst. Het vervelden is dat ik het zo belachelijk cool vind, maar mij er eigenlijk voor schaam. Want wie wil er nu uit gemaakt worden voor een trekki. Ik niet namelijk maar ik ben het stiekem best wel…

startrek

Maar met een beetje geluk gaat de nieuwe Star Trek film het trekki imago redden. Yes hold your Phasers! Er komt een actie trekki film, ja je leest het goed.

James Tiberius (“Jim”) Kirk, third captain of the United Federation of Planet’s, zal opnieuw op het ouderwetse doek komen. Nee helaas zal het niet gebeamt worden in het holodeck (die hadden ze in 2286 nog niet)

De film zal heel anders zijn dan je gewent bent. James Kirk is ongeveer het tegenovergestelde van wat je in de voorgaande films gewent bent, van de voor niet trekkies onder ons saai ogende Capt. Jean-Luc Picard. Wat overigens wel grappig is dat de film voor nextGen afspeelt. En verfilmt het ontstaan van de later machtige United Federation of Planet’s.

Oke genoeg geluld, allemaal klaar met mij uitlachen? Acht mei in de bios, zet je tricorder op trillen.

Written by in: All the other shit |

2 Comments

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.