Nov
20
2007

Rat(mat) voor je muis.

Ratscar is een nieuw Nederlands bedrijf dat voor gamers produkten gaat uit brengen. Die gamers of toewel eSporters genoemd kunnen nu genieten van de Deskpad eSporter XXL. Dit is hun eerste produkt dat ze op de markt brengen. Op zich is een muismat niet zo bijzonder en het is ook niet het eerste Nerderlandse bedrijf dat voor gamers een produkt lijn op gaat zetten.

pic-0063.jpgpic-0064.jpgpic-0066.jpg

Wat het nu wel weer erg bijzonder maakt is de omvang, 90cm bij 45cm! Hoewel er veel mensen zijn die hun meegeleverde muismat gebruikt van de PC, en ook maar 4 vierkante cm ervan gebruiken. Dan zijn het de Hardcore gamers die zweren bij een grootere muismat. Door je muis minder gevoelig in te stellen kan je sneller en gericht werken, klinkt raar maar het is echt zo!!!
Farry
kon het niet laten en heef er eentje besteld, gelukkig was hij er vroeg bij. Veel web-winkels zijn door hun voorraad heen. Maar Farry kreeg hem netjes in een grote doos 2 dagen later binnen. De Ratscare is van mooi materiaal gemaakt en voeld goed aan. Het grote logo valt toch wel in het niets bij het matje zelf maar is zeer netjes gedrukt en ziet er mooi en stoer uit.
Of het nu een verbetering is ten opzichte van mijn oude muismatje moet nog blijken. Voordeel is nu wel dat mijn Keybord er netjes op past wat een beter ondersteuning voor mijn linker pols geeft.

pic-0062.jpgpic-0065.jpg

1 Comment

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.