Apr
15
2009

Pinpasfraude het vervolg

ingpas

Hiephoi ik heb eindelijk een nieuwe bankpas, het heeft wel een tijdje geduurd. Ik had al eerder een post gemaakt over de slechte pasjes. Maar goed ik heb een nieuwe van de ING gekregen. Je weet wel Postbank=ING onze nieuwe staatsbank. En dat pasje kreeg ik ook zonder er voor te betalen, met ook nog eens een chipknip er bij in. Hoe mooi is dat nu.

hoewel gratis volgens mij heeft de ING 10 miljard staatssteun gekregen. Dan is het eigenlijk wel een vet duur pasje geworden.

Written by in: All the other shit |

5 Comments

 • Muis says:

  Ik ben allang blij dat ze voor de 10 miljard eindelijk dat kleine &^%$#! chipje IN de pinpas hebben gestopt, dat scheelt weer ruimte in mijn toch al pasjes-overspoelde portomonee. Nu de OV-chipkaart er bij op en dan ben ik gelukkig. En als ze dan toch bezig zijn, ook de IKEA pas ;) .

 • McD says:

  En laat ze dan ook onthouden dat ik met pinnen nooit een bon wil ffs!

  • Kootsj says:

   Tegenwoordig wordt bij de abn amro automaat pas op het laatst om de bon gevraagd. Je kan dan na het pinnen direct weglopen. Dit scheelt wel frustraties ;)

   • Muis says:

    Wat ik dan wel weer een vervelend idee vind is dat wanneer er meteen iemand na je komt, diegene op JA kan drukken en een bonnetje krijgt met je rekening nummer erop en hoeveel je opgenomen hebt. Staat er tegenwoordig ook nog steeds op hoeveel er nog op je rekening hebt staan? Staat me iets van bij dat je dat vroeger iig bij de Postbank had. Misschien ben ik wel paranoïde, maar toch ;) .

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.