Oct
21
2008

Opgelicht

Hello, het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn ongenoegen heb uitgelaten op mijn site. Nu gaat het deze keer over een persoon die mij geld afhandig heeft gemaakt.
Ik was toen van plan om in het bezit van Halo3 te komen via Marktplaats, dat ging alleen een beetje mis. Lees de vorige post hier over.

Ik had toen mijn gal gespuwd, en voor mij was de kous af klaar boek dicht verhaaltje uit.
Maar niet lang daarna kreeg ik bericht van iemand die beweerde de eigenaar te zijn van het rekening nummer waar mijn centjes waren gestald. Er was dus nog hoop, ik kreeg van hem zijn e-mail en hij vertelde mij een zielig verhaal over dat hij beroofd was geweesd enz enz…


Mailtje van Klaas of de Boef.

From: moi just [mailto:meineigen@hotmail.com]
Sent: maandag 15 september 2008 18:11
To: Farry

Beste,
het rekening nummer dat je hier opnoemt is van mij,
ik ben in juli 2008 berooft van me portemenee gsm en id,
hierin zaten dus ook me credit card en me bankpas,
de bank heeft mij gegarandeerd mij kosteloos te stellen van de schade,
1 persoon heb ik schadeloos gesteld en dit ook netjes terug gehad van me bank,
ik heb daarna contact gehad met me bank en zij vertelde mij dat er verder geen klachten over waren binnen gekomen.
nu blijkt u dus gedupeerd.
graag zou ik de datum van de overschrijving + eventuele omschrijving willen zodat ik hiermee naar me bank kan gaan.
misschien kunt u alsnog een klacht indienen bij de bank, dit helpt mij om te bewijzen t.o.v. de rabo dat ik en u hierdoor daadwerkelijk gedupeerd zijn

Wel een erg ongeloofwaardig verhaal, maar al goed de hoop keerde terug en ik dacht dat het misschien toch nog goed zou komen. En al helemaal toen ik de volgende mail kreeg.

Beste Farry,

ik kom net bij de bank vandaan,
binnen 5 werkdagen zou je het geld van de rabo terug moeten hebben.

Wel dat is mooi, dacht ik. Maar helaas niet dus is er tot op heden nog geen 22 euro op mijn rekening verschenen. Ik heb meneer Van Velzen of (Klaas, moi just) meerde malen per e-mail gevraagd wat hij nu aan het doen is. Ik kreeg vervolgens te horen dat hij bij de bank was geweest of op vliegreis en eerst moest bij komen van zijn jetlag…

Nu al goed, ik vind het wel best. Ik heb jou IP-adres aangezien je op mijn blog gereageerd hebt, en via die weg kon ik nog wel meer over jou vinden.

Niet dat ik daar wat mee ga doen hoor…

Written by in: Games |

9 Comments

 • Erik says:

  Goed zo Farry, niet meer naar luisteren naar die oplichters!

  Heb je de Tros al gebeld? ;-)

 • Farry says:

  Jij bent ook wel erg grappig….

 • Ruud says:

  me … me … me …

  Weet je zeker dat Teun je niet aan het oplichten is :P Stuur mij dat IP even trouwens ;)

 • Iris says:

  Hallo,
  Bovengenoemde Klaas of Jan van Velsen heet nu: Mike Blankenspoor! Mijn zoon heeft vorige week, 5 november,een Ps3 spel fifa09 bij hem gekocht. Ja, lekker goedkoop, dus er mooi ingetrapt. Deze meneer Blankenspoor geeft een adres op : De Hoge Akker 3, 4741TW te Hoeven, dat helemaal niet klopt.Sinds de € 35,- is overgemaakt reageert hij niet meer op de e-mail. Vervolgens is het Rabobanknr.313425930 van een rekening in Delft. Kortom het verhaal van Meneer Klaas over z’n gestolen pasjes lijkt mij sterk! Ik ga aangifte doen en als ik het hier goed lees zijn er meer gedupeerden. Dus misschien kan hij gestopt worden als meer mensen aangifte doen. Het ip-adres is hierbij ook erg handig.

 • Ruud says:

  De vieze rat!

 • Farry says:

  Ik heb idd aangifte gedaan. Het is idd verstandig dat ook tedoen, en er een melding van maken bij marktplaats.nl vermelt daar ook mijn verhaal (linkje site) ze zijn bij marktplaats.nl op de hoogte van de zaken van Mr. X

 • Iris says:

  Heb aangifte gedaan, maar krijg bericht terug van de officier van justitie dat ‘deze aanbieder op marktplaats in den lande niet negatief voorkomt’? Teneerste heeft hij gereageerd op een gezocht-advertentie van ons en ten tweede gebruikt hij iedere keer een andere naam. Logisch dat hij op deze manier niet bij marktplaats te vinden is. Maar ik laat het er niet bij zitten….

 • Farry says:

  Ik heb aangifte gedaan heeft mij 2uur van mijn kostbare tijd gekost. Maar meer kan je niet doen… Hoewel ik zijn IP-adres heb, waar wel zijn locatie mee te achterhalen is. Helaas geeft een provider die info alleen op verzoek van een rechter.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.