Nov
07
2008

Obselite

Het grote nadeel van gadgetes is dat je ze vaak koopt omdat ze handig lijken. Maar vaak is er maar een manier om daar echt achter te komen. Ja je raad het al, je zal ze eerst moeten kopen… zucht

Ik zelf vind het erg leuk om gadgets te hebben die niemand anders heeft. Maar het is wel de bedoeling dat ze een goede functie vervullen en handig zijn in gebruik. Ik kan die afwegen vaak wel maken, ik heb zelden iets op de plank liggen dat niet meer gebruikt wordt. Maar zelden betekent dat het nog wel eens voorkomt… erg jammer is dat.

Inderdaad ik heb mij deze week afgevraagt wat ik nu eigenlijk niet nodig had gehad. Neem nu mijn Keyboard voor mijn GSM. Toen ik hem kocht leek het wel een heel goede aankoop, maar nu de prijzen van nootbooks zo zijn gekeldert is een minilaptop vele malen handiger in gebruik. Dus kocht ik een Eee.

Ik hoop dat ik over een tijdje niet het zelfde heb met dat ding… ben ik de enige die dat heeft of lijkt dat alleen maar zo?

Written by in: All the other shit,Toys and gadgets | Tags:

5 Comments

 • McD says:

  Farry, niet te serieus nemen wat ik zeg, ook al vind ik dat je posts over gadgets erg leuk te lezen zijn. ;)

  Anyway ontopic: ja, ik ben altijd bang met hardware/gadgets dat ik te impulsief beslissingen maak. Mijn overdadige hoeveelheid computer(s) toont dit al aan. Ik vind het veel te leuk om te researchen wat de beste is kwalitatief gezien, ook al heb ik het niet echt nodig. Wat dat betreft ben ik net een wijf die aan het shoppen is naar kleding.

 • Mirjam says:

  Minilaptop voor minifarry :)

  Opmerkelijk trouwens dat dit poppetje hiernaast zelfs zonder gezicht en schaduwen of any kind gewoon nog op farry lijkt!

 • Ruud says:

  Ik maak dat soort fouten nooit.

  Sorry.

  :D

 • kneusteun says:

  Lol, ik geloof dat een bepaald iemand al meteen zei dat het overbodig was!!! hahahaha

 • Farry says:

  Teun er zijn van die momenten die erg zelden zijn, koester die vooral. Je zal ze niet vaak tegen komen. Helaas moet ik je dit keer gelijk geven in het nadeel van mij. Maar ik ben wel eerlijk door het toe te geven, weinig mensen zijn niet zo eerlijk.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.