Oct
20
2007

Music TV…

Ik zal het zelf niet meer weten wanneer er een aparte zender op de Nederlandse TV kwam voor ALLEEN muziek. Het zal mischien 93 zijn geweest of iets later, het was wel erg handig en prettig. Altijd muziek met mooie clips, en zo af en toe een paar leuke weetjes er tussen. Maar voor het over grote deel muziek.

Nu is het dacht ik een jaar geleden dat bij ons in het oosten des lands The Box van de kabel af is gegaan. Tot dan toe konden we genieten van 3 zenders die muziek op de buis brachten. Hoe wel MTV en TMF eigenlijk van de zelfde eigenaar waren was er dan nog een aardig afwisselend aanbod aan muziek.

Zelf vind ik het erg prettig om de TV op de achtergrond aan te hebben met een beetje chille muziek er op. Mocht er dan een nummer langs komen wat ik nog niet ken dan kijk ik ff. Dan weet ik ook gelijk hoe de clip er uit zit.
Handig toch, helaas werkt dat niet helemaal. Ik kan namelijk niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een Top 40 heb gezien. Jij wel? Ik heb wel het huis van een gangster gezien of was het nu een voetballer met 12 auto’s 14 bad kamers….. dacht dat hij tegen een bal aan moest trappen!!!

Waar is mijn muziek zender?

theboxcomedy.jpgmtv.jpgtmf.jpg

Written by in: All the other shit,Music |

1 Comment

  • Roel says:

    MTV heeft vaak van die geniale lauwe kunstacademiefilmpjes. Dat is toch tof man :D
    En muziek, achhh…. De meeste muziek die voorbij komt ken ik al wel van van die aso’s die hun muziek over het boxje van hun mobiel draaien in de trein. Ellende. :P

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.