Aug
22
2010

Modern music

Het maken van muziek kan de mens waarschijnlijk al vlak nadat we er achter kwamen hoe we vuur moesten maken. Muziek versterkt onze emoties en is een mix van ritmische toonhoogtes, melodie en klankkleur in harmonie. Veel van ons krijgen een goed gevoel van het luisteren van muziek, om de stress van de dag achter zich te laten of om tijdens het werk geconcentreerd te blijven. Muziek is als het ware een tweede taal voor ons, we spreken het niet allemaal maar kunnen het wel goed begrijpen. Iets wat we ook heel goed begrijpen is gratis!

Er zijn artiesten die heel zielig doen als ze horen dat hun muziek illegaal te downloaden is, maar er zijn er ook wat die gewoon hun muziek gratis beschikbaar stellen. En als je hun muziek echt mooi vind dan koop je voor een klein bedrag ander albums van hun zonder zijn platenbaas te financieren.

Ik ga nu dus een kleinbeetje helpen door de gratis en ligaal te downloaden muziek onder jullie aandacht te brengen. Het is alleen een beetje lastig aangezien mijn muziek smaak nogal breed is, en het begrijpelijk is dat je niet alles mooi zal vinden wat ik voor jullie uitzoek. Maar ik zal mijn uiterste best doen.

Dus om maar te beginnen met de eerste artiest! Ik leerde deze kennen toen ik een gratis Cd’tje kreek bij het aankopen van kleding. Normaal flikker je dat soort promo spul na een keer luistern in de prullenmand omdat het te slecht is. Maar Toni-Shift bleef bij mij hangen en is aan het uitgroeien tot een van mijn favoriete artiesten. Hij heeft twee mixtapes gemaakt die te lekker zijn, ik word er erg vrolijk van en kan er lekker bij werken. Zijn laatste werk moet voor betaald worden, die ga ik ook zeker kopen! Maar om jullie ook blij te maken moet je Skip to my beat tape 2 even legaal downloaden. Het is toch gratis dus wat heb je te verliezen!

Written by in: Music | Tags: ,

1 Comment

  • Ruud says:

    De populariteit van Soundcloud is ook wel een teken dat er veel artiesten zijn die graag (gratis) gehoord willen worden.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.