Dec
14
2008

MiFi

Het is weer een tijdje geleden dat ik een gadget poste hier op mijn site. Maar ik kwam dit ding tegen toen ik een manier zocht om anderen om mij heen een internet verbinding aan te bieden. Het zit zo mijn ouders leven nu niet meer in de stad maar in een dorp. En hadden nog geen breedband in het nieuwe huis, maar ik heb een flatfree data bundel op mijn GSM. Die ik dan als modem gebruik voor mijn Eee, maar om dat dan ff voor een Mac in te stellen…Tijdelijk.

Toen dacht ik als ik nu mijn Eee zijn Wifi kaart als acces point in kan stellen. Dan kan iedereen om mij heen lekker mee liften op mijn 3G verbinding. In de daar op volgende zoektocht vond ik dit leuke ding.

De Mifi zet een 3G verbinding om naar Wifi en dat doet hij 4 uur lang op zijn accu. Met een stand-by tijd van 40 uur, best handig leek mij!

Novatel Brengt het ding in 2009 uit, prijs is nog niet bekent.

midi

Written by in: Toys and gadgets | Tags: , , ,

3 Comments

  • kootsj says:

    Eindelijk maar toch is hij er… de concurrent van MoFo
    Kijken of hij het trekt ;)

  • kootsj says:

    [kootsj ontopic serieusheid aan]nu lijkt het mij nog geen interessant ding. De snelheden van die 3g verbindingen liggen nog te laag. vooral voor een eee lijkt mij.[kootsj ontopic serieusheid uit]

    ik denk dat die MoFo het toch gaat winnen ;)

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.