Apr
14
2008

Maar Farry het heeft een staartje

He wat is dat nu? Je hebt een muis die niet draadloos is!

Afgelopen week was de WZZRD MonsterMarathon, Het was geweldig maar erg vermoeiend. Ik had vrijdag gelukkig vrij maar vond het niet nodig om langer in bed te blijven met als gevolg. Toen de marathon afgelopen was om 10 uur in de ochtend ik al 25 uur wakker was! Waar van 12 uur achter een PC… Dus maar goed dat ik er voor gekozen had mijn eigen muis mee te nemen. En Farry is geen Farry als hij dan niet de Über muis uit zou zoeken.

logitech_g9_lasermouse2.jpg

Ik kan natuurlijk wel een heel verhaal gaan houden over de specs maar die zijn niet zo boeiend. Maar kan wel een klein beetje vertellen hoe ik hem ervaren heb in 12 uur tijd.
Klik klik

logitech_g9_lasermouse4.jpglogitech_g9_lasermouse5.jpglogitech_g9_lasermouse3.jpg

Maar wat de G9 muis bijzonder maak is dat je de keuze hebt uit 2 body’s en een ingebouwd geheugen.
De Comfort-body is lekker groot en zacht, en met de precision body haast razor-like slank en precies. Het verwisselen is erg makkelijk, hoe wel ik veelal met de comfort-body gespeeld heb om zijn beter ondersteuning voor je duim. Geeft de precision een veel betere grip door zijn ruwe oppervlakte.
De LED’s boven op de muis geven aan met welke snelheid de muis bewegingen over wordt gebracht. Wat daar weer bijzonder aan is dat je de keuze hebt uit 3 standaard en 2 aan te passen profielen. Die bewaard blijven op je muis. Dus als je ergens anders gaat gamen dan hoef je niets aan te passen aan de instellingen in de game zelf. Chill
Het lijkt wel of de knoppen allemaal veel dichter bij zitten dan op zijn voorganger de G5. Wat het gemakkelijker maakt om b.v. snel wapens te wisselen. Waar ik zelf er blij mee ben is het scroll wieltje, de MicroGear-precisiescrollwiel kan wrijving vrij worden in gesteld. Wat het bekijken van internet pagina’s super prettig maakt.

Over de prijs van de muis is wel wat van te zeggen, hij is duur! Maar goede spullen zijn nu eenmaal niet goedkoop!

Logitech website
Tweakers.net Pricewatch

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.