Dec
09
2007

Life is complicated. Guns don’t kill people, videogames do

AAH het is weer zover ik schrijf weer is een stukje op mijn blog, dit keer ga ik het over de game van 2008 hebben. En dan wel over de toekomstige super game GTA IV. Nou eigenlijk moeten we nog zien of die nog wel uit komt. Want er is weer een vervelende advocaat Jack Thompson die roet in het eten wil gooien.

Die naam moet je op zich bekent voor komen, althans voor de echte gamers. Hij is namelijk de zelfde pestkop die GTA III uit de winkels wilde hebben. Gelukkig is dat niet gelukt, maar misschien gaat het hem wel lukken met GTA IV. In het nieuwe spel moet je namelijk de rol spelen van een Russische mafia gangster. En in een van die missies moet je een advocaat omleggen die tegen video games is. In het spel doet een advocaat de volgende uitspraak “Life is complicated. Guns don’t kill people, videogames do” Dat is een van de uitspraken die Jack Thompson berucht maakte. Whaha erg toepasselijk Jack Thompson voelt zich persoonlijk bedreigt, en wil nu dat die missie geschrapt wordt. Ik zelf vind het een beetje zielig wie met vuur speel zal zich branden.

Als je met creatieve mensen de strijd aan gaat. En je verliest met conservatieve achterhaalde gedachten moet je niet lopen miepen als een watje. Maar je moet het zien als een positief iets. Noem eens een advocaat die onder de jeugd bekent is over de hele wereld. Ok je gaat dan wel dood in het spel maar je bent voor eeuwig vast gelegd.

gta4.jpggta4brug.jpggta4guns.jpg

Written by in: Games |

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.