Mar
27
2007

Wie sterft er eerder uit? God mag het weten!

Een paar weken geleden ging ik met de auto naar mijn werk. Een redelijk normale rit elke dag weer. Maar op een van die dagen was er een kleine in veren gehulde verandering…..

Godverdome, hij schijt op me kop!

Er vloog een duif tegen mijn auto aan!! Ik ben best wel een dieren liefhebber en vind het ook niet leuk. Maar die kut beesten zijn gewoon gedoemd om uit te sterven. Natuurlijk begrijp ik dat in den beginnen geen auto’s rondreden. En dat ze de auto pas de laatste 50 jaar als natuurlijke vijand erbij hebben. Het zal dan ook wel weer een miljoen jaar duren voor ze geĆ«volueerd zijn. Maar ja, tegen die tijd zijn wij er ook niet meer.

Nu zullen duiven niet uitsterven aangezien ze genoeg te vreten krijgen van mensen. En ik ben er stellig van overtuigt dat wij (de mensheid) eerder uitsterven dan de duif. En dan zijn er ook geen auto’s meer die ze onder rijden. Maar als ze nu is voor de verandering eens keken wat er van zij komt…..

Ik schrijf dit nu omdat ik een verklaring zocht. Waarom mijn auto altijd onder de duivenschijt zit. Zelf denk ik dat het een op wraak beluste duif is.

Als je dan zoekt bij google op duif, vind je wel grappige dingen. Ook erg zieke dingen, die ik zo snel mogelijk weer wil vergeten.
Duiven en tortels (Columbidae) vormen een familie van meestal middelgrote, compact gebouwde vogels met volle, ronde borst en kleine kop. Ze hebben een snelle, meestal rechtlijnige vlucht. (bron wikipedia). jah recht op me auto af “flats”

Written by in: All the other shit |

1 Comment

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.