Jul
19
2008

G3 iPhony

Ik ben niet blij!

Het zal je niet ontgaan zijn dat er een nieuwe apple iPhone is. Wat je ook niet ontgaan moet zijn is dat ik erg veel belang heb bij nieuwe technology, en ik zou als het mogelijk was het allemaal uit proberen.

Nu ben ik zelf al 8 jaar gebruiker van mobiel internet. Ik begrijp ook dat die dingen allemaal vooral in het begin niet goed werken en duur zijn. Nu heb ik zelf net een nieuw contract met T-mobile waar ik kan genieten van goedkoop mobiel internet wat ook nog eens goed werkt.

Nu zal je denken wat is dan het probleem? Nu ik heb een Pocket Internet Totaal verbinding op mijn HTC. Daar betaal ik 9,50 euro voor met een snelheid van 128Kbit per seconde. Hoewel ik heb ook de mogelijkheid de HSPDA verbinding te gebruiken op mijn toestel. Maar als ik die 3.6 Mb per seconde download wil betaal ik T-mobile 83.24 euro!!!

Koop je nu een iPhone dan mag je het zelfde mobiel internet snelheid gebruiken voor maar 19.50… Dat is niet geheel eerlijk vind ik. Hoewel je op de iPhone wel beperkingen hebt zo mag je niet VOIP gebruiken en de iPhone gebruiken als modem. Maar buiten dat is het nog niet eerlijk ik kan me niet voor stellen dat ander fabriekanten het goed vinden dat Apple zo een voordeel krijgt tenopzichte van ander Nokia,HTC, Sony Ericsson enz enz. Aangezien die al veel langer de techniek aanboden.

7 Comments

 • Erik says:

  BOEHOEHOE!

  En nu een iPhone kopen Farry, je kunt niet achterblijven!

 • Farry says:

  He Erik, ik had 8 jaar geleden al een smartphone die eigenlijk beter is dan de iPhone. Hell hij was zelfs beter dan de GSM die ik nu heb. Kon anderhalve week zonder opladen.

  Je snapt toch wel dat ik nu eigenlijk niet de iPhone diss maar T-mobile. Ik vind die nieuwe iPhone best wel ok. Er zijn veel apps die ik op mijn HTC heb draaien. Die als je ze goed wil laten lopen ze een beetje 6e graat wiskunde op IT nivo moet hebben om er uit te komen.

  En op die iPhone zitten die er niet alleen standaard al op maar je bent met 1 min klaar met instellen.

 • muis says:

  Of je koopt een iMac! Zoals ik :D !

 • Farry says:

  He das nog erger… veel geld voor een intel ;) kan je beter een PC kopen en daar MAC os op zetten haha

 • Kneusteun says:

  Ja das het zelfde als een golf een v8 geven?!?!?!
  in plaats van meteen een mooie lambo te kopen :P

 • Farry says:

  mooie vergelijking

 • Roel says:

  met een imac kan je niet bellen en past niet in je zak en doet niet op batterijen

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.