Nov
30
2008

Forza Motorsport 2


Ik had op de oude Xbox deel één van Forza uitgespeeld, oke bijna (99,9%) en omdat ik het toen zo een vete game vond heb ik ook besloten om toch deel twee te kopen. Hoewel ik wel veel twijfels had, omdat het spel uit kwam in de tijd dat iedereen drifting mooi vond. En ik dus echt niet, veel al omdat het naar mijn mening niets met autosport te maken heeft. Nu moet ik wel bekennen dat ik het wel erg leuk vind om te driften. Ik heb het spel nu al een tijdje en ik vind hem beter uitgewerkt dan deel één, hij is ook moeilijker en er is meer aandacht besteed aan het afstellen van je auto. Zo zijn er nu een aantal circuits bij gekomen die echt wel aandacht aan he vering eisen, tenzij je hopeloos in de muur wil verdwijnen.

Wat voor mij ook een aangename verbetering was is de carrière modes. Je kan net als in deel één kiezen tussen 3 regio’s, natuurlijk kies je altijd de verkeerde. Maar nu kan je niet meer je gewonnen auto’s verkopen om veel geld te hebben voor betere onderdelen voor je favoriete auto. Dat heeft zo zijn voor en nadelen, je moet nu meer moeite doen om races te winnen omdat je niet altijd de snelste auto kan betalen. Dat maakt het wel meer een uitdaging maar het nadeel is weer dat het erg lang kan duren voor je een volgende race kan unlocken.

Ook vond ik de time trails leuker dan in deel één, vooral omdat ik nu niet de enige ben met Xbox-Live en zo mijn stats kan vergelijken om te zien wie er sneller is. Dat ben ik natuurlijk zelf ;)

Het volgende filmpje is voor de die hard forza fans, hij is bijna één minute veertig sneller dan mij… :(

Written by in: Games | Tags:

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.