Jun
02
2007

Flippen is back

Het is al een geruime tijd bekend in muziek land. Flippen verandert van bezetting, een ander zanger en bassist. Nu mag eindelijk de rest van de wereld het weten.

(bron: Flippen)

De leadzang wordt vanaf 1 juni 2007 verzorgd door Steven Lugger.
Steven werd landelijk bekend door zijn deelname aan het RTL-programma ‘Popstars – the Rivals’. Met de hieruit voortvloeiende groep Men2B scoorde hij afgelopen jaren onder andere een nummer-één hit en trad hij op bij vele bekende tv-programma’s en op grote podia in heel Nederland.

De nieuwe kracht op basgitaar en zang is Rob Meylof. Rob speelde o.a. in Roof Garden, Omega Showband, New Minded en Shiver. Rob heet eigenlijk Robert, maar 2 Roberts in de band wordt verwarrend. Vanaf nu heet-ie Rob :)

De inzet is hoog! Er is de afgelopen weken keihard gewerkt en iedereen kijkt er naar uit om in deze verse bezetting de boel weer flink op de kop te zetten!

De bezetting mag dan veranderen, maar het concept blijft. Energie, interactie, veel humor en een krachtige uitstraling. We breiden het verder uit. Het repertoire wordt momenteel flink aangepakt en wordt ook een stuk breder. Ook liggen er plannen voor meer eigen werk op langere termijn.

Zo het eerste optreden in City Lido (Groenlo) is voorbij. Het was weer supper gaaf, als of der niets verandert was. Vanavond spelen ze in Bruins (Saasveld).

Written by in: Music | Tags:

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.