Dec
07
2008

Farry’s Press foto 2008

Er is alweer bijna een jaar voorbij. En om te kijken of ik een beetje creatieve lezers heb ga ik dit jaar weer proberen, een foto wedstrijd te houden…

De bedoeling is dat jullie een foto laten zien die jij hebt gemaakt in 2008. Het hoeft niet een zielig onderwerp te hebben of een werelds item,  Het gaat er om dat jij het een belangrijke foto vind.

Afgelopen jaar was het de eerste keer dat ik een foto wedstrijd hield. Toen was de aandacht die ik ontving en inzendingen overweldigend… Nou eigenlijk niet maar het belangrijkste was dat er geweldige foto’s waren opgestuurd. Daar vloeiden dan ook 2 winnaars uit die de eer hadden om Farry’s press foto 2007 te winnen.

Dit jaar kan er buiten de eer ook een mooi mooi cadeau gewonnen worden. Niet een stom beeldje maar iets waar je daadwerkelijk wat aanhebt. Ow spannend…!

(bekijk de inzendingen van anderen in het tabje boven in)

Written by in: All the other shit | Tags:

7 Comments

 • kneusteun says:

  De prijs is zeker een klein keyboard voor je mobiel :P

 • Ruud says:

  :D

  Ruben staat op #1 als je ‘t mij vraagt. Maar waarom heet het Press foto (Press Photo of Pers Foto) als in de criteria geen nieuwswaarde voor komt?

  • Farry says:

   Goed punt, ik ben nooit goed geweest in het verzinnen van een titel. Maar ik dacht dat dit wel een goede was, het probleem is dat ik een jaar geleden de slechte titel bedacht heb. Nu zit ik er een beetje aan vast. Maar anders doe jij ook mee… dan zal ik het volgend jaar wel NON Press foto wedstrijd noemen. Dan kan je meteen je titel verdedigen. Als je tenminste wint haha ;)

 • Roel says:

  Ruud, het lijkt op World Press Photo en dat is awesome.

 • Ruud says:

  Het lijkt in de verste verte niet op World Press Photo. Er zijn niet eens criteria. Boeit ook geen ene reet, ik vraag het gewoon af.

  Als het gewoon de bedoeling heeft van een ‘stuur je mooiste foto van het jaar’-wedstrijd’, waarom is het dan geen ‘stuur je mooiste foto van het jaar’-wedstrijd. Uit mijn mond zal het wel weer “te kritisch” zijn, van Van Gaal vindt iedereen het prachtig.

  Farry snapt ‘t wel ;)

 • Ruud says:

  He Farry je nieuwste plugin sloopt mijn returns.

  Kijk maar hier staat in het textveld een lege regel tussen.

  • Farry says:

   Ik zie wat je bedoelt, Is geen plugin overigens die optie om een reply op een comment van een ander te geven zit in de nieuwe WP. Maar dat je regel verdwijnt is niet chill, moet ik ff onderzoek doen. Maar niet nu ;)

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.