Jul
24
2008

Dashwire, is it save?

Al je gegevens van je GSM mooi en makkelijk toegankelijk via het internet. Dat kan met Dashwire dit programmaatje dat draait op je Windows smartphone maakt als het ware een mirror van je GSM. Je laatste bel geschiedenis SMS berichten foto’s video’s contactpersonen, alles staat op een server in de USA…Heb je der geen problemen mee dat die rednecks je gegevens controleren dan is dit wel een handige tool. Zorg er wel voor dat je een flatfree data bundel hebt, anders kon het nog wel is een duur geintje worden.

Dashwire maakt automatisch een backup van je contactenlijst. Via het dashboard van de applicatie kun je in een oogopslag zien met welke contacten je het meest communiceert. Contacten die je toevoegt, bewerkt en wist worden meteen op beide lokaties bijgewerkt. Je kunt ook alle SMS- en spraakverkeer met een bepaalde contactpersoon bekijken. Je kunt de SMS-berichten en de gesprekken ook makkelijk filteren. Maak je een foto of video, dan zorgt Dashwire er meteen voor dat de nieuwe mediabestanden naar het web worden gestuurd. Daar kun je de foto’s en video’s bekijken, bewerken, organiseren in albums en uitwisselen met vrienden. Op het dashboard kun je recente uploads zien, plus een historie van media die je eerder hebt gemaakt. Zoeken, taggen, bewerken en uitwisselen is ook mogelijk. Je kunt met Dashwire je ringtones, wallpapers, speed dials en internetfavorieten beheren en updaten op je telefoon. De software levert al een lijst met populaire mobiele sites mee. Ook kun je mobiele webpagina’s uitwisselen en nog veel meer. Kijk HIER voor een videotour.

Written by in: MS Windows Mobile | Tags: , , ,

5 Comments

 • Ruud says:

  Als ik me de hamvragen stel ‘wordt het er makkelijker op’, ‘is het leuk’ of ‘heb ik er uberhaupt wat aan’ is het een drievoudig ‘nee’, sorry Ed ;)

  Heb vaak het idee dat dit soort websites hun doel voorbij schieten in een streven om alles te kunnen.Ik hekel de designersuitspraak ‘less is more’ maar het is vaak wel van toepassing.
  Zeg nou eerlijk, hoe vaak heb je nou écht een back-up van je telefoon nodig? Het enige wat ik echt niet kan missen zijn de contactgegevens en die sync ik eens in de (+/-) vier maanden met iSync. Want hoeveel verandert er dan nog in die tijd…

 • Roel says:

  dit is makkelijk voor vrouwen die loggen hun sms-conversaties om je er een jaar later mee te confronteren om hun gelijk te krijgen.

  en het is best mooi gemaakt. maar handig? nee.

 • Farry says:

  Ruud
  Ik gebruik mijn GSM wel op een andere mannier dan anderen. Ik kan in jou geval begrijpen dat jij niet 24-7 een backup nodig hebt van je PIM… dat heb ik ook niet nodig. Het verschil zit hem hier in, als ik een foto maak of een filmpje dan moet ik eerst een pc zoeken waar Activesync op draait een USB kabel vinden die aansluiten. En dan pas kan ik wat doen met het medium.
  Dat is erg omslachtig vooral als je vrienden hebt met een MAC ;)
  Nu staat een foto vrijwel meteen op Flicker met de goede tag.
  Nu kan je nog veel meer het Dashwire. Zo vind ik het erg handig dat je een coversatie tree krijgt van je versuurde en ontvangen SMSjes, het voordeel is ook dat je via je browser (elke, niet afhankelijl van OS) SMSjes kan versturen/beantwoorden. Als je een HTC hebt met een toutchscreen is het wel is prettiger een groot toetsenbord te hebben.

  Roel
  Ik zal andere vrouwen zoeken. Maakt het een stuk makkelijker in het leven.

 • Roel says:

  verstandig. vertel ze nooit over dit programmaatje he!

  MOD Farry

  “Roel niet weer een pinkworld link gebruiken, hondekop! maar goed dat ik jou uit mijn spam filter heb gehaald”

 • Ruud says:

  Wel gefeliciteeeerd, wel gefeliciteeeeeerd, wel gefeli wel gefeli wel gefeliciteeeeerd!

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.