Jan
07
2009

The collateral damage of a democratie

Vandaag een maand geleden startte in de 2 editie van de Farry press foto wedstijd. Ik mag niet klagen over de aandacht die ik hier mee krijg in vergelijking met vorig jaar.
Er zijn alleen in vergelijking met het voorgaande jaar een paar verschillen. Nu kan er via een poll gestemd worden in plaats van een comment. Dat is één, nummer twee is het aantal stemmen dat erg verschild met het jaar hiervoor…  2007 waren er 2 stemmen, 2008 (tot nu toe) 193.

Nu kan de huidige nummer één wel heel laf zeggen ik sta mijn prijs af aan stumperd twee. Maar zo werkt dat niet in een democratie. Hier word een gekozen winnaar wel erkend en niet genegeerd, Ook zal er niet na jaren nog gezegd worden dat er een stijlloze actie is geweest. En vervolgens nummer twee als echte winnaar zien. (hoe onverstandig en oneerlijk er ook gestemd is)

Maar niet getreurd het is nog lang niet het einde van de maand. Stille hoop nog voor de Tukkers die graag willen winnen van het opdringerige westen. ;)

No hard feelings Lot. Ik weet hoe graag jij mensen aan het “fronsen” brengt met jouw VRT shirt. Alleen daarom zal ik je de kans geven om te winnen. Nog bedankt voor de visits, props.

Written by in: All the other shit | Tags: , ,

5 Comments

 • Ruud says:

  ‘laf’ … ‘stumperd’

  Wat doen die woorden in ‘n verder positief (en sportief) bericht?

 • Farry says:

  Sorry Ruud moest toch een beetje mijn ongenoegen kwijd in deze post. Ik heb met opzet gewacht met posten tot mijn rebellerende gedachten een beetje waren bedaard. Of had ik toch langer moeten wachten? Maar de woorden in kwestie lijken los erg negatief. Terwijl als je ze in de juiste context plaatst ze wel goed zijn. Maar dat kan voor de desbetreffende individu natuurlijk anders overkomen ;)

 • Lot says:

  Hee Farry,

  Je had me er best harder van langs mogen geven, ik ben flauw geweest en heb het dan ook wel een beetje verdiend ;) Mijn motivatie kwam in eerste instantie vanuit het willen evrslaan van Ruud omdat hij samen met McD een hele lullige grap met mij heeft uitgehaald (waar ik nu dan wel weer heel hard om moet lachen eigenlijk) en in tweede instantie aan het feit dat ik stem-polls altijd zo bak vind. Want ik had met wat subtiele extra stemmen ‘eerlijk’ kunnen winnen omdat het niet had opgevallen. Dus trok ik het op naar het maximale.
  Misschien echter niet zo doordacht van mij om dat met zo’n kleinschalige wedstrijd te doen van iemand die het gewoon voor de leuk doet. Er waren echter ook een hoop mensen die mijn oproepje zagen en expres op een ander hebben gestemd, dat scheelt dan weer.

 • McD says:

  Hey, die grap was 100% van mij. De grap met Amy krijgt ‘ie wel props voor, eerlijk is eerlijk.

  Anyway ontopic, had je anders verwacht Farry? En om eerlijk te zijn, vond het allemaal best grappig. De aandacht en comments die het heeft opgeleverd (aka. Ruben die zich op z’n pik getrapt voelt door Ruud z’n opmerking over de foto) waren vermakelijk.

  Kies nou na lang overleg met jezelf eens de beste foto uit en iedereen is blij. Ik kijk tbh al uit naar Farry’s Press Foto 2009.

 • Muis says:

  Teun heeft mijn stem gestolen :( Kneus…
  Anyhoo: ik stel voor om voor FPF2009 inderdaad zoiets als een professionele jury in te stellen! (protip: mama :P )
  Juryleden moet natuurlijk wel uitgesloten zijn van deelname!

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.