Mar
20
2009

Bloggen in de Lente met een iPhony

Het is volgens mij vandaag lente, nu zit ik te blogen op het dakteras van Roel en Ruud in Hengelo. Het is eigenlijk best lekker weer. Het kan wel een zomerdag zijn in augustus…

OMG wat een kompleet onsamenhangend geforzeerde zinnen heb ik hier nu neer gezet, bah lijkt nergens op. Het kan niet aan mijn iPhone liggen waar ik een app op heb draaien die bloggen makkelijker moet maken. Nee het licht aan mij, ik heb het schrijven veelste lang uitgesteld. Maar had mijn handen ook vol aan de Apple speeltjes.

En net toen ik dacht uitgespeeld te zijn kwam Apple mij vertellen dat er een update uit ging komen voor de iPhone. Nee ik ga hier nu niet vertellen wat die update nu allemaal inhoud. Dat ga je maar op de ander gadgets sites lezen. Maar wat ik wel kwijt wil is dat het concept wat Apple hanteerd. Ontzettend goed is, want zeg nu zelf GEN1 van de iPhone en de  3G en de iPod touch zijn al aardig oud. Althans als een GSM een jaar oud is dan besteed een gemiddelde fabrikant van een ander groot merk geen aandacht meer aan dat type. Die brengt dan liever een nieuw toestel uit, in de hoop dat hun klanten dat nieuwe (betere) toestel willen hebben.
Nee Apple doet het beter, die willen hun klanten die ze al hebben tevreden stellen. En hoe kan je dat nu beter doen dan naar hen te luisteren. Zo een beetje alle verbeteringen in de nieuwe OS 3.0 zijn wensen van klanten, ow en dat doen ze ook nog eens gratis…

En wat eigenlijk al een tijdje rondzwerf over net net zijn de geruchten dat er een derde nieuwe iPhone uit gaat komen. Waarschijnlijk gelijk met het uitkomen van de update naar OS 3.0. Even om aan te geven, na de update kan mijn iPhone meer dan mijn HTC met windows mobile ooit kon. Dus marketing technisch is het niet zo een slimme zet van Apple om dan de 4G of iPhone-3 uit te brengen. Of hij moet wel heel veel beter zijn, wat waarschijnlijk wel het geval is.

Written by in: iPhone | Tags: , ,

2 Comments

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress Farry 2007.